Base Table Rond

Levertijd: 3 weken
Merk: Muuto

Muuto - Base Table Rond

De kracht van deze Base Table van Muuto is zijn eenvoud. De Base Table is een tafel met karakter zonder imposant te zijn. Het ontwerp van de tafel is teruggebracht naar enkel zijn archetypische vorm. Door het gebruik van een speciale techniek is de Base Table uitgegroeid tot een slanke, lichtgewicht maar sterke tafel. Hierdoor past de Base Table zowel in een professionele als in een huiselijke omgeving. Bij het ontwerp van de Base Table is extreem veel aandacht besteed aan detail en kwaliteit waardoor de tafel geschikt is voor duurzaam intens gebruik. Ze kan zowel gebruikt worden als vergadertafel maar ook net zo gemakkelijk als een eenvoudige eettafel.

De Base Tafel is gemakkelijk zelf te monteren. Hiervoor bieden wij 5% korting.

specifications

Afmetingen:

de Base Table is beschikbaar in verschillende afmetingen. De Ronde versie heeft een formaat van Ø110xH73cm (geschikt voor 5 personen). Dit is het enige ronde formaat. Daarnaast zijn er nog verschillende rechthoekige formaten.


Materiaal:

Tafelblad:
- laminaat (wit), afgewerkt met multiplex randen (*)
- linoleum (zwart), afgewerkt met multiplex randen (*)
(*) opmerking: een laminaat blad is een stuk duurzamer en gemakkelijker in onderhoud dan linoleum
Onderstel: ge&euml,xtrudeerd aluminium voorzien van acrylverf.

 

← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen