Solar Jar

Levertijd: Op voorraad
Merk: Sonnenglas

Solar Jar van Sonnenglas

De Solar Jar slaat gedurende de dag de zonne-energie op...en 's avonds geniet je ervan !
Het principe van deze solarlamp is simpel en absoluut geniaal: Het glas slaat de energie overdag op en geeft dit dan 's nachts terug in de vorm van licht. Deze lamp is voorzien van led lampjes die via zonnecellen in het deksel worden opgeladen.
De lamp kan bovendien via USB worden opgeladen (superhandig voor op minder zonnige dagen!)

Sunshine in a bottle !

De Consol Solar Jar kan je gebruiken als tuinlamp, voor een romantisch gedekte tafel, barbecuefeestjes, op de camping, als decoratie, bij de picknick..... gewoon voor alle activiteiten buitenshuis, waar je na zonsondergang een gezellige, idyllische avondstemming wilt cre&euml,ren.

's Avonds of 's nachts kun je het Consol Solar Jar aan de magnetische beugelschakelaar inschakelen. De door zon aangedreven led lampjes scheppen dan een prachtig licht. Een licht, dat zó helder is, dat je er zelfs bij kunt lezen.

Ontwerp jouw Consol Solar Jar geheel volgens jouw eigen wensen. Of het nu fruit, zand, droogbloemen, mosselen of kiezelstenen zijn... je kunt jouw grenzeloze fantasie compleet inzetten. Het mag alleen niet vochtig worden want de techniek kan beschadigd raken door een eventuele verdamping.

Het Consol Solar Jar is een echt hightech product uit Zuid-Afrika: Het werd ontwikkeld als een volwaardige lichtbron voor mensen in stroomloze gebieden en wordt met de hand gemaakt. Het glas is 100% recyclebaar.

De Consol Solar Jar heeft tot nu toe maar liefst vijf design-awards !

specifications

Afmetingen: H 18 cm, Ø 11,5 cm.
Belangrijk: de Solar is niet vochtbestendig, kan anders beginnen roesten

← Keer terug naar de backoffice    5% getrouwheidskorting - Gratis levering > € 40 - 6 stoelen = 10% korting Verbergen