Solar Jar

Levertijd: Op voorraad
Merk: Sonnenglas

Solar Jar van Sonnenglas

De Solar Jar slaat gedurende de dag de zonne-energie op en 's avonds geniet je ervan !
Het principe van deze solarlamp is simpel en absoluut geniaal: de bokaal slaat de energie overdag op en geeft dit dan 's nachts terug in de vorm van warm, wit licht. Deze lamp is voorzien van led lampjes die via zonnecellen in het deksel worden opgeladen. Wanneer hij volledig opgeladen is, kan je minstens 24u van zijn licht genieten! 

Wanneer de Solar Jar ingeschakeld is, reageert hij zelf op de helderheid van de omgeving. Zo gaan de lampjes automatisch branden wanneer de zon onder gaat en doven ze wanneer deze terug op komt. Deze leuke eigenschap werkt energiebesparend en is vooral handig als de bokaal buiten gebruikt wordt.

De lamp kan bovendien via USB worden opgeladen en beschikt over een fast-charging functie wat superhandig is op minder zonnige dagen. Na amper 10 minuten in het stopcontact geeft hij 10u licht. In het deksel zit er een handig groen led lampje dat tijdens het opladen aangeeft hoe vol de batterij is. 

Sunshine in a bottle !

De Consol Solar Jar kan je gebruiken als tuinlamp, op een romantisch gedekte tafel, barbecuefeestjes, op de camping, als decoratie, bij de picknick.. gewoon voor alle activiteiten buitenshuis, waar je na zonsondergang een gezellige, idyllische avondstemming wilt creëren.

's Avonds of 's nachts kun je de Consol Solar Jar aan de magnetische beugelschakelaar inschakelen. De door zon aangedreven led lampjes scheppen dan een prachtig licht. Een licht, dat zó helder is, dat je er zelfs bij kunt lezen.

Ontwerp jouw Consol Solar Jar geheel volgens jouw eigen wensen. Of het nu fruit, zand, droogbloemen, mosselen of kiezelstenen zijn... je kunt jouw grenzeloze fantasie compleet inzetten. De lamp is bovendien ook waterproof. 

Het Consol Solar Jar is een echt hightech product uit Zuid-Afrika: Het werd ontwikkeld als een volwaardige lichtbron voor mensen in stroomloze gebieden en wordt met de hand gemaakt. Het glas is 70% recycleerbaar. 

specifications

dust plug beschermt de oplaadpoort
polycarbonaat beschermt de techniek

Afmetingen: H 18 cm, Ø 11,5 cm
Lichttemperatuur: 3500 K

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen