Gratis levering in België vanaf €40

Boven 40€ verzenden wij gratis binnen België. (**) 
De kosten voor de levering van uw bestelling zijn afhankelijk van het land waar wij uw pakket naartoe sturen. Hierbij een overzicht:

  • België: € 3,95 bij bestelling onder de 40€
  • Nederland- Luxemburg: € 5,95 bij bestelling onder de 75 €
  • Duitsland-Frankrijk, onder de 175 euro betaal je: € 7,95
  • Verenigd Koninkrijk, onder de 195 euro betaal je: € 12,95

Wij verzenden het volledige aanbod in België.

Voor Nederland wordt er voor grotere stukken van meubelen (vanaf 4 stoelen/barkrukken, een tafel, ...)  een extra kost gerekend van 25€ indien de totale aankoopprijs onder de 800€ is. 


(**) Opgelet: grotere stukken van meubelen (vanaf 4 stoelen/barkrukken, een tafel, ...)  worden met een partner-transportfirma (DPD of PostNL [email protected]) geleverd, zij leveren binnen de week bij de klant.

Vlotte levering

Wij verzenden GEEN meubels, ENKEL accessoires naar Frankrijk, Duitsland, UK.

Alle bestellingen worden indien voorradig zo snel mogelijk verzonden vanuit België (Drongen).

Voor de levering van uw order doen wij een beroep op de koerierbedrijven

- Bpost of DPD voor de kleinere pakjes

- PostNL [email protected] voor de grotere producten (zoals tafels, lounge chairs, kasten,..).

Bij de afhandeling van je order, kan je voor de producten die we met Bpost verzenden de volgende leveringsmogelijkheden kiezen: thuis of op kantoor, een postpunt of ook de pakjesautomaat van Bpost, zo moet je niet meer thuisblijven (super handig dus) !

Producten die op de website zijn aangeduid met de tekst “op voorraad” zijn meteen uit voorraad leverbaar. Mocht dit om één of andere reden niet zo zijn, zullen wij u onmiddellijk hiervan op de hoogte brengen.

Na ontvangst van uw bestelling én betaling wordt uw order zo snel mogelijk klaargemaakt voor verzending.

Orders worden pas verstuurd van zodra alle producten uit het order voorradig zijn of geleverd worden bij ons. We verdelen de bestelling dus niet in verschillende verzendingen. Indien gewenst kunnen de producten die voorradig zijn wel al afgehaald worden in onze winkel te Drongen (Gent), in afwachting van de overige bestelde producten.

Van zodra uw bestelling onderweg is, wordt u hiervan per e-mail verwittigd en kunt u uw pakket volgen met de Track & Trace code.

Daarnaast worden grotere producten (zoals tafels) met PostNL [email protected] getransporteerd en hiervoor geldt het volgende: gratis leverbaar in België; in Nederland wordt een toeslag gevraagd van 25€! 


Wij verzenden GEEN meubels, ENKEL accessoires naar Frankrijk, Duitsland, UK.
Onze goederen worden enkel geleverd op het gelijkvloers.

We zijn niet verantwoordelijk voor misgelopen zendingen indien een foutief adres door de klant werd opgegeven. Wanneer een order niet kan worden afgeleverd en teruggezonden wordt naar ons adres, zal het bedrag van het artikel teruggestort worden min de transportkost ofwel wordt het artikel opnieuw verstuurd en wordt de nieuwe zending ook aangerekend. Check daarom steeds heel goed het opgegeven leveradres bij het bestellen. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ☀️ LIVINGDESIGN is eventjes in verlof ☀️ Blijf gerust online bestellen, vanaf 02/08 verzenden wij terug de orders. Verbergen