Vertigo Nova Hanglamp Ø 190 cm

Levertijd: 2 weken
Merk: Petite Friture

Petite Friture - Vertigo Nova hanglamp Ø 190 cm

De Vertigo Nova hanglamp is een variant op de klassieke Vertigo. Met zijn geïntegreerde LED-lamp kan hij veel meer verlichting (1350 lumen) bieden.

Deze pendellamp ontworpen door Constance Guisset en Petite Friture is een technologisch hoogstaand product met een gesofisticeerd design. Deze hanglamp bestaat in zwart en wit. Er bestaan drie varianten van de lamp, de small (Ø 110 cm), medium (Ø 140 cm) en large (Ø 190 cm).

De Vertigo Nova lamp lijkt op een grote sluier. Verschillende stroken komen centraal samen bij de lichtbron. Een ingebouwde LED lamp, achter een melkglas bol, straalt zacht licht uit. Dit verlichtingselement is de belichaming van balans tussen technologie en elegantie. 

specifications

afmetingen:

Ø: 190 cm

materialen:

glasvezel, staal, polyurethaan, Triplex glas, aluminium

kleur:

zwart of wit

lichtbron:

1350 lm

10 Watt

Kleurtemperatuur 2700 K°

installatie & onderhoud:

Eenvoudig te monteren, het is aangeraden om de lamp op te hangen met 2 personen. Gebruik een droog of microvezel doekje voor de linten en elektrische onderdelen

duurzaamheid:

Het is mogelijk om bepaalde onderdelen te vervangen indien nodig.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen