Vertigo Nova wandlamp

Merk: Petite Friture

Petite Friture - Vertigo Nova wandlamp

De Vertigo Nova wandlamp behoort tot de Vertigo Nova collectie. De collectie bevat hanglampen, vloerlampen en wandlampen. Met zijn geïntegreerde LED-lamp kan hij veel verlichting (1350 lumen) bieden.

Deze wandlamp ontworpen door Constance Guisset en Petite Friture is een technologisch hoogstaand product met een gesofisticeerd design. Deze hanglamp bestaat in zwart en wit. Dit verlichtingselement is de belichaming van balans tussen technologie en elegantie.

De lamp bestaat uit verschillende linten die handmatig bevestigd zijn aan de hoepel uit glasvezel. De hoepel is uiterst licht waardoor het geheel bij elk briesje reageert en meebeweegt

specifications

afmetingen:

Ø: 110 cm

afstand tussen de wand en het centrum van de glazen bol: 100 cm

materialen:

glasvezel, staal, polyurethaan, Triplex glas, aluminium

kleur:

zwart of wit

lichtbron:

1350 lm

10 Watt

Kleurtemperatuur 2700 K°

installatie & onderhoud:

Eenvoudig te monteren, het is aangeraden om de lamp op te hangen met 2 personen. Gebruik een droog of microvezel doekje voor de linten en elektrische onderdelen.

Mogelijkheid om aan te sluiten op een gewone muurstekker met de bijgeleverde kabel.

duurzaamheid:

Het is mogelijk om bepaalde onderdelen te vervangen indien nodig.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen