Slaapkamer configuratie 1

Levertijd: 5 weken
Merk: String

String Furniture - String configuratie slaapkamer 1

Het String wandsysteem is erg populair binnen de interieurwereld. De onderdelen bestaan al jaren en zijn nog altijd even trendy als toen. De eenvoudige opbouw, de lichte structuren en de oneindige combinaties die mogelijk zijn, maken van String Furniture een echte must-have!

De opstellingen kunnen overal gebruikt worden, van je woonkamer tot in de badkamer! Ideaal om zelf een dressoir naar wens samen te stellen, een kruidenrekje in je keuken te toveren, een kinderhoek met heel veel opbergmogelijkheden uit te denken, een overzichtelijk rek voor op kantoor, een originele vestiaire... De mogelijkheden zijn eindeloos!

De wandopstellingen zijn volledig moduleerbaar en kunnen helemaal naar eigen wensen en smaak ingevuld worden. Via de configurator kan je een volledig rek simuleren en vervolgens bij ons bestellen! Indien je vragen hebt, contacteer ons dan gerust per telefoon of per mail : [email protected]

U kan ook onze showroom bezoeken in Drongen waar u alle stalen kan bezichtigen en we u graag verder helpen!

specifications

Shelf ID: 1160837-14

Enkel voor binnen.

Draagkracht plank 78 cm: 15 kg
Draagkracht plank 58 cm: 20 kg

Afmetingen: 

50 cm x 60 cm 

Opbouw van dit rek:

1 Wall Panel h50 x d30 cm 2-pack Beige                                 SW5030-14-2
1 Cabinet with Two Drawers w58 x d30 x h42 cm 1-pack Beige LH5830-14-1

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen